وی افزود: بیشتر بودجه هوشمند سازی در سال گذشته برای تجهیز کلاسهای پایه ششم ابتدایی هزینه شد، زیرا درس جدید کارآفرینی و فناوری در پایه ششم دبستان وجود دارد.
سلیمی جهرمی با اشاره به اعتبارات هوشمند سازی مدارس، گفت: در سال گذشته حدود 23 میلیارد و در سال جاری کل بودجه هوشمند سازی مدارس 33 میلیارد تومان است که هنوز برای مقاطع مختلف توزیع نشده است.
رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «مقصود وزیر آموزش و پرورش از تبدیل شدن مدارس به گورستان کامپیوترها در گذشته چه بود؟»، خاطرنشان کرد: مدارس هوشمند مجموعهای از نرمافزار و سختافزار هستند که باید با یکدیگر طراحی و تولید شوند.
وی افزود: در این حوزهها و در بحث تولید محتوا یک مقداری کل سیستم عقبتر است و معمولاً این تجهیزات تهیه میشود و به دلیل نبود برنامههای محتوایی کمتر مورد استفاده قرار میگیرد؛ تجهیزات هم پس از مدتی با تغییر مدل روبهرو میشود و کاراییهای آن کم میشود که از این مباحث نگرانیهایی وجود دارد و در حال بررسی هستیم.
سلیمی جهرمی با تأکید بر موضوع کیفیسازی در هوشمند سازی مدارس، تصریح کرد: جاهایی هستند که حتماً نیاز به تجهیزات خواهند داشت و باید توسعه پیدا کنند، اما بحث اصلی کار روی کیفیت و محتوا است.
وی در پایان گفت: تعداد مدارس هوشمند باید با تعریفی که از مدارس هوشمند وجود دارد تطبیق داده شود، زیرا اینکه در هر جایی که یک کامپیوتر و تخته هوشمند وجود داشته باشد به نام هوشمند سازی تلقی نمیشود؛ هوشمند سازی از نظر ما تعریفی دارد و فعلاٌ آمار دقیقی از تعداد مدارس هوشمند نداریم.
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.